Teriyaki Soslu Karışık Şiş
Hazırlanış
Adım 1
Karideslerin sırtı kesilip bağırsakları çıkartılır. Karides bütün olarak şişe geçirilir ve ızgarada pişirilir. Üzerine fırça ile Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos sürülür.
Adım 2
Kuşkonmazın uçları kesilir, alt kısmı soyulur, haşlanır ve 4 cm büyüklüğünde parçalara doğranır. Biftek, 15 gramlık dilimlere kesilir ve düzleştirilir. Kuşkonmaz, et parçalarına sarılır ve şişe geçirilir. Kızardıktan sonra Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos ile glaze edilir.
Adım 3
Kabak, boylamasına dilimler halinde kesilir (soyucu ile). Deniztarağı, kabak dilimlerine sarılır ve şişe geçirilir. Deniztarağı her iki taraftan da kızartılır ve üzerine fırça ile Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos sürülür.
Adım 4
Bunların hepsi karışık olarak hazırlanır ve sıcak servis edilir.
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Recept-ID: 172
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet