
Sugar, Water, Gluten free soy sauce (Water, Soybeans, Salt, Spirit vinegar), Salt, Modified starch, Caramelised sugar syrup, Ethyl alcohol, Molasses, Thickener (Xanthan gum), Yeast extract, Seaweed (Ascophyllum nodosum) powder.
Neden bu sos?
- Lezzet: Tuzlu, tatlı
- Kıvam: Çok yoğun
Kikkoman Gluten Free Sushi Sauce, yemeklerinin lezzetini ve sunumunu mükemmelleştirmek isteyen profesyoneller için vazgeçilmezdir. Tuzlu-tatlı lezzeti ve parlaklığı, sadece suşi için değil, birçok yemeği bir başka boyuta taşır.
Mükemmel bir tatlı tuzlu dengesi – işte Kikkoman Gluten Free Sushi Sauce'un özü. Hafif soya tadı ve parlak dokusuyla her yemekte enfes bir lezzet sunar.
Kikkoman Gluten Free Sushi Sauce, yemek profesyonelleri için sonsuz olasılıklar sunar. Suşi dışında, burger, pizza ve makarnaya özel bir dokunuş katar. Ayrıca marinasyon sosu olarak kullanılabilir veya cazip bir parlaklık için ‘yemeğe son dokunuş’ olarak da mükemmeldir.