Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

vegan

Su, soya fasulyesi, buğday, tuz.

Neden bu sos?

  • Lezzet: Tatlı, tuzlu, hafif ekşi, malt tadında
  • Kıvam: Sıvı


Kikkoman Soya Sosu, her profesyonel mutfakta mutlaka bulunması gereken bir malzemedir. Saf formülü sayesinde derin ve yoğun umami lezzetiyle ayırt edilir.

Benzersiz, yoğun, lezzetli ve umami – Kikkoman Soya Sosu'un tadın en iyi bu şekilde tanımlanabilir. Doğal fermantasyon süreci, ağızda tuzlu, tatlı, hafif ekşi ve maltımsı olmak üzere birçok zengin tat sunan bir shoyu (buğday bazlı soya sosu) üretir.

Kikkoman Soya Sosu vegan olduğu için oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu shoyu, sadece Japon yemeklerini mükemmelleştirmekle kalmaz; makarna, burger, salata ve hatta tatlılara da mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.