Google+'de paylaş:

Doğal Fermente Glutensiz Soya Sosu Tamari

Çölyak hastası olsanız bile bizim özel Tamari soya sosumuzu kullanabilirisiniz

Pek çok tahıl gluten içerir, buna doğal fermente soya sosumuzda kullandığımız buğday da dahil. Fakat siz gluten hassasiyeti olan, soya sosu severlere güzel bir haberimiz var. Ürünlerimizin arasına sizin için doğal fermente glutensiz tamari soya sosunu ekledik. Diğer klasik soya soslarımız gibi, glutensiz soya sosu versiyonumuz da doğal fermente edilmiş olup, orjinalinden ne daha az kullanım alanına sahiptir, ne de daha az lezzetlidir.

Hepsi için bir sos

Doğal fermente edilmiş Tamari Glutensiz Soya Sosu; doğal fermente normal soya sosunun kullanıldığı heryerde rahatlıkla kullanılabilir.

Çünkü herkes Kikkoman tadını çok sever. Çölyak rahatsızlığı olanlar bile…

Evinizde ya da restaurnatınızda artık iki farklı soya sos kulllanmak zorunda değilsiniz. Çölyak rahatsızlığı olmayanlar da Glutensiz, Helal sertifikalı ürünümüzü çok sevecek.

Bakınız!

Tamari Glutensiz Soya Sosumuz yeni tarifimizle üretime geçti. Hem sadece glutensiz değil aynı zamanda Helal sertifikalı da. Müslümanlık inancına sahip kişiler de hiç tereddüt etmeden Tamari glutensiz soya sosumuzu kullanabilirler. Eğer özellikle helal olmasına önem veriyorsanız lütfen ürünümüz üzerindeki içerik bilgisini okuyunuz ve Helal sertifikası amblemi olup olmadığına bakınız. Çünkü raflarda hala bir önceki helal sertifikası içermeyen glutensiz soya sosumuz olabilir.

Ingredients
Water, Soybeans, Salt, Spirit vinegar. 
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 240 / 57
Fat [g]   0
   of which saturates [g] 0
Carbohydrate [g] 2.0
   of which sugars [g]   0
Protein [g]   10
Salt [g]    16.4